Data Volley 2007

Data Volley 2007

Sen avulla voit aloittaa yksinkertaisia tilastollisia tietoja, saada analyyttiset raportit
Käyttäjän arviointi
5.0  (8 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
3.0 (Katso kaikki)
Kehittäjä:
Data Project S.r.l.

Ammattitaitoinen ja Täydellinen: yksi toimija, joka käyttää vain yksi PC, voit aloittaa partio-yksinkertainen tilastotiedot, hankkia analyyttinen raportit taitoa, pelaaja, kierto; etenee tasolle monimutkaisia ja kehittyneitä partiotoiminta; kyky kehittää kaavioita ja kuvaajia, joilla palvella ja hyökkäys liikeradat, monimutkainen ja muokattavissa taulukot, ja paljon muuta.
Data Volley 2007 on vastaus pyyntöihin ja ehdotuksia parhaista valmentajien maailmassa, joka on käyttänyt ohjelmaa pitkään aikaan pre-ja post-ottelun analyysi, penkillä, ja käytännössä istuntoja. Niiden ajatukset ovat sallittuja/työntää meitä tekemään tuotteen korkein ammattitaito, menettämättä käytettävyys ja yksinkertaisuus, joka on aina erottaa Data Volley.
Täydellinen Partio: Data Volley 2007 mahdollistaa partiotoiminta jokaisen lentopallo taito (nyt mahdollistaa Ilmainen pallo) täydellinen arviointi, joka sisältää tulos taitoa tapahtuma, tyyppi osuma, ja lähtö-ja saapumis-alueet; jopa enemmän yksityiskohtaisia tietoja, kuten määrä pelaajat esto, tällainen virhe, ja paljon enemmän.
Äärimmäinen monipuolisuus: ohjelma on täysin muokattavissa jokaisen osa: näppäimistö, valinta-näppäimiä määrittääksesi kunkin arviointi, määrittely, analyysi kriteerit.
Basic tilastot: se on mahdollista näyttää ja tulostaa AT ANY TIME analyyttinen raportteja yksityiskohtaisesti kaikki tarvittavat tiedot objektiivisesti arvioida suorituskykyä joukkue (yksi tai enemmän taitoja, joita yksittäinen pelaaja tai joukkue, yhden tai useamman kierrosta, asettaa tai koko ottelun ja niin edelleen).
Tarkennettu analyysi: Data Volley 2007 se on mahdollista tehdä hyvin yksityiskohtaisia analyysejä, esimerkiksi, arvioimaan kunkin osaamisalueen mukaan alueen tuomioistuimessa, jossa se oli toteutettu; laskea tehoa hyökkäys yhdistelmiä, mukaan alue, joka on hyökätty, signaalin laatu, kierto ja paljon muuta. Tämä uusi versio mahdollistaa myös voit tallentaa hyökkäyksen osalta "Setteri Call" (hyökkäys kuvio lähi - /keski-hyökkääjä palvella vastaanotto), jolloin voit ennakoida vastustajan todennäköisesti pelata joka tilanteessa.
Hyökkäys Suuntaan: ohjelmisto voi scout ja näyttää kaikki hyökkäys suuntiin, kirjoittamalla tarkat koordinaatit, tämä tieto voidaan edelleen määritelty arviointi, Pelaaja, jonka kierto. Uusi 2007 versio, apuvalmentajat penkillä, jossa on langaton yhteys partio-tietokone, voi syöttää liikeradat suoraan Tablet PC, jonka avulla ne välittömästi HAVE AVAILABLE kaikki tiedot, joita ne tarvitsevat.
Laskentataulukoita: Data Volley 2007 avulla voidaan hallita monimutkaisia tilastoja laskentataulukot. Kussakin solussa laskentataulukon se, että käyttäjä voi syöttää haluamasi tiedot (ohjelma automaattisesti suodattimen tilastollinen tietokanta) luoda kaavoja, jopa ne, jotka ovat hyvin monimutkaisia ja integroida tietojen mukaan erityiset tarpeet kunkin käyttäjän, laskea mitään ohjelma voi tarjota automaattisesti. Tämä tieto on saatavilla myös graafinen muoto luo perusteellisesti levyt valmisteluun seuraavaan otteluun.

Tiedot päivitetty: