Data Volley 2007

Data Volley 2007

Het helpt u bij het eenvoudig statistische gegevens te verkrijgen analytische rapporten
Gebruikerswaardering
5.0  (8 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
3.0 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Data Project S.r.l.

Professionele en Volledig te zijn: met een single operator met behulp van slechts één PC, kunt u beginnen met scouting eenvoudig statistische gegevens te verkrijgen analytische rapporten door de vaardigheid van de speler, door de rotatie; leidend tot een niveau bereiken van complexe en geavanceerde scouting; met de mogelijkheid om zich te ontwikkelen diagrammen en grafieken met serve en aanval trajecten, complexe en aanpasbare werkbladen en nog veel meer.
Data Volley 2007 is het antwoord op de vragen en suggesties van de beste coaches van de wereld, die gebruik hebben gemaakt van het programma voor een zeer lange tijd voor de pre-en post-match analyse, op de bank, en in de praktijk sessies. Hun ideeën hebben toegestaan/geduwd ons tot het maken van een product van de hoogste professionaliteit, zonder verlies van de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud, dat heeft zich altijd onderscheiden Data Volley.
Volledige Scouting: Data Volley 2007 zorgt voor de scouting van elke volleybal vaardigheid (nu waardoor voor de Vrije bal) met een volledige evaluatie omvat het resultaat van de vaardigheid gebeurtenis, de aard van de hit, en de start en aankomst zones; voor nog meer gedetailleerde informatie, zoals het aantal spelers, het blokkeren van de aard van de fout en nog veel meer.
Extreme veelzijdigheid: het programma is volledig aanpasbaar in elk deel: van het toetsenbord, met de keuze van de toetsen toewijzen aan elke evaluatie van de definitie van de analyse van de criteria.
Basic statistieken: het is mogelijk om het weergeven en afdrukken van AT ANY TIME analytische gedetailleerde verslagen van alle informatie die nodig is om objectief te evalueren van de prestaties van het team (een of meer vaardigheden van een speler of het team, één of meer rotaties, per set of van de gehele wedstrijd en dus op).
Geavanceerde analyse: Data Volley 2007 is het mogelijk om zeer gedetailleerde analyses, bijvoorbeeld om te evalueren elke vaardigheid volgens de oppervlakte van het hof waarop het werd uitgevoerd; de berekening van de effectiviteit van een aanval combinaties op basis van het gebied van die zijn aangevallen, de kwaliteit van de ontvangst, de rotatie en nog veel meer. Deze nieuwe versie kunt u ook opnemen de aanval in relatie tot de "Setter Call" (de aanval patroon van de midden-en centrale aanvaller in te dienen receptie) zodat u om te anticiperen op de tegenstander waarschijnlijk spelen in elke situatie.
Aanval Richtingen: de software kan de scout en weergeven van alle aanvallen routebeschrijvingen, door het intikken van de specifieke coördinaten, deze informatie kan verder worden gedefinieerd door een evaluatie, door de Speler, door de rotatie. In de nieuwe 2007 versie, assistent-coaches op de bank met een draadloze verbinding naar de scouting computer, in staat zal zijn om de input van de banen rechtstreeks op een Tablet PC, waardoor ze onmiddellijk HAVE AVAILABLE alle informatie die ze nodig hebben.
Werkbladen: Data Volley 2007 zorgt voor het beheer van complexe statistieken met behulp van werkbladen. In elke cel van het werkblad het kan de gebruiker voer de gewenste gegevens (het programma zal automatisch de filter van de statistische database) om formules te maken, zelfs degenen die zijn zeer complex en integreren van gegevens op basis van de specifieke behoeften van iedere gebruiker te berekenen wat het programma kan niet automatisch. Deze informatie is ook beschikbaar in de grafische vormgeving te creëren in de diepte bladen voor de voorbereiding van de volgende wedstrijd.

Info vernieuwd op: