Data Volley 2007

Data Volley 2007

Det tillater deg å starte enkle statistiske data, for å få analytiske rapporter
Brukervurdering
5.0  (8 stemmer)
Din stemme
Siste versjon:
3.0 (Se alle)

Profesjonell og Komplett: med en enkelt aktør å bruke bare én PC, kan du begynne speiding enkle statistiske data, for å få analytiske rapporter av ferdigheter av spilleren, ved rotasjon; går til å nå et nivå av komplekse og avanserte speiding, med evnen til å utvikle diagrammer og grafer med tjene og angrep baner, komplekse og tilpasses regneark, og mye mer.
Data Volley 2007 er svar på forespørsler og forslag av de beste trenerne i verden, som har brukt programmet for en veldig lang tid for pre-og post-match-analyse, på benken, og i praksis økter. Deres ideer har tillatt/presset oss til å gjøre et produkt av høyeste profesjonalitet, uten å miste brukervennlighet og enkelhet som alltid har preget Data Volley.
Komplett Speiding: Data Volley 2007 gjør det mulig for speiding av hver volleyball ferdigheter (nå slik at for Gratis ball) med en fullstendig evaluering som inneholder resultatet av dyktighet tilfelle, typen av hit, og start og ankomst soner; til enda mer detaljert informasjon, for eksempel antall spillere blokkere, type feil og mye mer.
Ekstreme allsidighet: programmet er helt passelig i hver del: fra tastatur, med valg av nøklene til å tilordne hver vurdering, til definisjonen av analysen kriterier.
Grunnleggende statistikk: det er mulig å vise og skrive ut AT ANY TIME analytiske rapporter detaljering enhver og all informasjon som er nødvendig for å objektivt vurdere resultatene av laget (en eller flere ferdigheter, av en enkelt spiller eller lag, ett eller flere rotasjoner, ved å angi eller av hele kampen og så videre).
Avansert analyse: med Data Volley 2007 det er mulig å lage svært detaljerte analyser, for eksempel, å vurdere hver ferdighet i henhold til området i retten der det ble utført; beregne effekten av angrep kombinasjoner i henhold til det området som har blitt angrepet, den kvaliteten på resepsjonen, rotasjon og mye mer. Denne nye versjonen lar deg også ta opp angrepet i forhold til den "Setter Samtale" (angrepet mønster av midt/sentral angriper tjene i resepsjonen) slik at du kan forutse motstanderens mest sannsynlig spille i enhver situasjon.
Angrep Retninger: programvaren kan scout og vise alle angrep retningene, ved å skrive inn spesifikke koordinater, denne informasjonen kan videre defineres ved evaluering av Spilleren, ved rotasjon. I den nye 2007 versjon, assisterende trenere på benken med en trådløs tilkobling til speiding datamaskinen, vil være i stand til innspill baner direkte på en Tablet PC, slik at de umiddelbart HAVE AVAILABLE all den informasjonen de trenger.
Regneark: Data Volley 2007 gir mulighet for behandling av kompliserte statistikk ved hjelp av regneark. I hver celle i regnearket er det brukeren kan skrive inn data ønsket (programmet vil automatisk filtrere ut fra den statistiske databasen) for å lage formler, selv de som er svært komplekse, og integrere data i henhold til de spesifikke behovene til hver enkelt bruker, for å beregne noe kan det hende at programmet ikke gir automatisk. Denne informasjonen er også tilgjengelig i grafisk form til å lage i dybden ark for utarbeidelse av neste kamp.

Info oppdatert den: