Data Volley 2007

Data Volley 2007

Det giver dig mulighed for at starte simple statistiske data, for at opnå analytiske rapporter
Brugerscore
5.0  (8 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
3.0 (Se alle)

Professionel og Komplet: med en enkelt operatør, ved hjælp af kun én PC, kan du starte scouting simple statistiske data, for at opnå analytiske rapporter af dygtighed af afspilleren, ved rotation; fremad for at nå et niveau af komplekse og avancerede scouting, med evnen til at udvikle diagrammer og grafer med at tjene og angreb baner, komplekse og kan tilpasses regneark og meget mere.
Data Volley 2007 er svaret på de krav og forslag fra de bedste trænere i verden, der har brugt programmet i meget lang tid for præ-og post-match analyse, på bænken, og i praksis sessioner. Deres ideer har tilladt/skubbet os til at gøre et produkt af den højeste faglighed, uden at miste brugervenlighed og enkelhed, der altid har kendetegnet Data Volley.
Fuldstændig Scouting: Data Volley 2007 giver mulighed for scouting af hver volleyball færdighed (nu mulighed for Gratis kuglen) med en komplet evaluering, der omfatter resultat af dygtighed begivenhed, den type af rammer, og start-og ankomst-områder; for endnu mere detaljerede oplysninger, såsom antallet af spillere blokerer, den type af fejl, og meget mere.
Ekstreme alsidighed: programmet er helt tilpasselig i hver del: fra tastaturet, med valget af nøglerne til at tildele hver evaluering, at definitionen af analysen kriterier.
Grundlæggende statistik: det er muligt at vise og udskrive AT ANY TIME analytiske rapporter, der beskriver enhver og alle oplysninger, der er nødvendige til objektivt at vurdere effektiviteten af holdet (en eller flere færdigheder, af en enkelt spiller eller holdet, en eller flere omdrejninger, ved at indstille eller af hele kampen, og så videre).
Avanceret analyse: med Data Volley 2007 det er muligt at lave meget detaljerede analyser, for eksempel, til at vurdere hver enkelt færdighed i henhold til det område af den ret, hvor det blev henrettet; beregne effekten af angreb kombinationer, alt efter område, som er blevet angrebet, kvaliteten af modtagelsen, rotation og meget mere. Denne nye version tillader også, at du registrerer angreb i forhold til den "Setter Ringe" (angreb mønster af midt/central angriber at tjene receptionen) giver dig mulighed for at forudse modstanderens mest sandsynligt spille i enhver situation.
Angreb Retninger: den software, der kan spejder og vise alle angreb retninger, ved at skrive det specifikke koordinater, kan denne information blive nærmere defineret med evaluering af Spilleren, ved rotation. I den nye 2007 version, assistent trænere på bænken med en trådløs forbindelse til spejder computer, vil være i stand til input baner direkte på en Tablet PC, der giver dem mulighed for at straks HAVE AVAILABLE alle de oplysninger, de har brug for.
Regneark: Data Volley 2007 giver mulighed for styring af komplekse statistik ved hjælp af regneark. I hver celle i regnearket, det kan brugeren indtaste de ønskede data (programmet vil automatisk filtrere ud fra den statistiske database) til at oprette formler, selv dem, som er meget komplekse og integrere data i henhold til de specifikke behov hos den enkelte bruger, for at beregne noget program kan ikke give automatisk. Denne information er også tilgængelig i grafisk form at skabe i dybden ark til forberedelse af den næste kamp.

Information opdateret: