Data Volley 2007

Data Volley 2007

Det gör att du kan börja enkla statistiska data, för att få analyser och rapporter
Användarbetyg
5.0  (8 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
3.0 (Se alla)
Utvecklare:
Data Project S.r.l.

Professionell och Komplett: med en enda aktör som endast använder en PC, du kan börja scouting enkla statistiska data, för att få analyser och rapporter av skicklighet, med spelare, i turordning; framåt för att nå en nivå av komplexa och avancerade scouting, med möjligheten att utveckla diagram och grafer med serve och attack banor, komplexa och anpassningsbara kalkylblad, och mycket mer.
Data Volley 2007 är svar på de önskemål och förslag av de bästa tränarna i världen, som har använt programmet under en mycket lång tid för att före och efter-match-analys, på bänken, och i sessioner praxis. Deras idéer har gett/drev oss att göra en produkt av högsta professionalism utan att förlora det användbarhet och enkelhet som alltid har präglat Data Volley.
Komplett Scouting: Data Volley 2007 gör det möjligt för scouting av varje volleyboll skicklighet (nu möjliggör Fri boll) med en fullständig utvärdering som innehåller resultatet av skicklighet händelsen, typ av träff, och start-och ankomst-zoner; att ännu mer detaljerad information, till exempel antalet spelare blockering, vilken typ av fel och mycket mer.
Extrem mångsidighet: programmet är helt anpassningsbara i varje del: från tangentbordet, med val av nycklarna till att tilldela varje utvärdering, att definitionen av analys kriterier.
Grundläggande statistik: är det möjligt att visa och skriva ut AT ANY TIME analytiska rapporter som visar all information som behövs för att objektivt utvärdera resultatet av laget (en eller flera färdigheter, av en enda spelare eller lag, en eller flera rotationer, av eller hela matchen och så vidare).
Avancerad analys: med Data Volley 2007 det är möjligt att göra mycket detaljerade analyser, för att till exempel utvärdera varje färdighet enligt området av den domstol där det avrättades. beräkna effekten av attacken kombinationer beroende på vilket område som har blivit attackerade, mottagnings -, rotation och mycket mer. Denna nya version låter dig också spela in attacken i förhållande till "Set-Samtal" (attack mönster i mitten/central angripare i tjäna reception) så att du kan förutse motståndarens mest sannolikt spelar i varje situation.
Attack Riktningar: den programvara kan scout och visa alla angrepp riktningar, genom att skriva den specifika koordinater, kan denna information vidare fastställas genom utvärdering av Spelare, i turordning. I den nya 2007 version, assisterande tränare på bänken med en trådlös anslutning till scouting dator, kommer att kunna mata in banor direkt på en Tablet PC, vilket tillåter dem att omedelbart HAVE AVAILABLE all den information de behöver.
Arbetsblad: Data Volley 2007 gör det möjligt för förvaltning av komplexa statistik med hjälp av kalkylprogram. I varje cell i kalkylbladet det användaren kan mata in de uppgifter som önskas (programmet kommer automatiskt att filtrera från statistiska databas) för att skapa formler, även de som är mycket komplexa och integrera data enligt de särskilda behoven hos varje användare, för att beräkna någonting programmet kan inte ge automatiskt. Denna information finns även tillgänglig i grafisk form för att skapa djup lakan för beredning av nästa match.

Info uppdaterad: